Skip to main content
Onze visie

Opwekking begint met een aanraking van God

Als Opwekking geloven we dat, daar waar God mensen aanraakt, er iets verandert. Dat is misschien wel de meest eenvoudige omschrijving van wat we onder geestelijke vernieuwing verstaan. God die een mens op het oog heeft en van binnenuit vernieuwt, door de kracht van de Heilige Geest. Daar zijn we al meer dan 60 jaar vol passie over!

Tienduizend redenen…

Door de jaren heen hebben duizenden mensen die aanraking ervaren. In herstel, in genezing, in bijzondere ontmoetingen, in wonderen, God die precies op het juiste moment iemand aanraakt en verrast: tijdens de Pinksterconferentie of door het luisteren naar een Opwekkingslied. Tijdens een spel op het Kinderplein of als deelnemer tijdens de GLS leiderschapsconferentie.

…tot dankbaarheid!

We zijn dankbaar dat wat klein begon met een stap in geloof van een paar mensen vol passie voor Gods koninkrijk, is uitgegroeid tot een organisatie die zich op vele manieren inzet voor geestelijke vernieuwing in ons land. En tot zegen is voor jong en oud, in de hele breedte van de kerk. Dat doen we o.a. door de Opwekkingsliederen, de Pinksterconferentie, maar ook door geloofsopvoeding, leiderschapsontwikkeling, Opwekking Services, en onze uitgaven waaronder Opwekking Magazine en studieboeken.

Samen werken aan geestelijke vernieuwing

Dat is ook ons verlangen voor de toekomst. We willen ons met hart en ziel blijven inzetten voor opwekking in ons land. En blijven uitdelen van alles wat God ons heeft toevertrouwd. Want Nederland heeft Jezus nodig! Bij die prachtige uitdaging betrekken we graag ook anderen.

Ben jij gegrepen door onze passie en visie? En wil je ons helpen die te realiseren? Word dan Vriend van Opwekking en draag mee. Zo kunnen we samen meewerken aan geestelijke vernieuwing in Nederland!

Opwekking in Nederland

Deel jij onze passie en visie om ons land te bereiken met het beste nieuws ooit? Word dan Vriend van Opwekking en help mee onze missie uit te voeren!