Skip to main content
Magazine

Opwekking Magazine

Laat je elke maand inspireren door Bijbelstudies, columns, artikelen over actuele thema’s en krachtige getuigenissen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een los nummer van Opwekking Magazine bestellen?

We sturen je graag een of meer losse exemplaren van Opwekking Magazine toe om uit te delen aan vrienden, mensen in je kerk, of anderen in je omgeving. Je kunt je bericht sturen naar: abonnementen@opwekking.nl

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

Stuur een mail naar abonnementen@opwekking.nl. Wanneer je gaat verhuizen, ontvangen we graag bijtijds (vier weken van tevoren) je nieuwe adresgegevens. Om je gemakkelijk terug te vinden in onze administratie verzoeken we je naast je nieuwe adres ook je oude adres te vermelden en je verhuisdatum.

Hoe kan ik Opwekking Magazine opzeggen?

Als Vriend van Opwekking krijg je Opwekking Magazine gratis thuisgestuurd. Mocht je het niet meer willen ontvangen, of het in het vervolg liever digitaal lezen, dan kun je ons dat per e-mail laten weten. Stuur een bericht naar: abonnementen@opwekking.nl en vermeld alsjeblieft je naam en adresgegevens.

Kan ik een boek of andere media laten recenseren?

In Opwekking Magazine worden twee pagina’s gewijd aan aanbevolen media. Recensie-exemplaren ontvangen we graag op kantoor; voor digitale media als apps is een persbericht voldoende. Een combinatie van factoren bepaalt of een boek of andere media daadwerkelijk gerecenseerd wordt, zoals beschikbare ruimte, het ruime aanbod en geschiktheid voor de doelgroep van Opwekking. Er worden geen mededelingen gedaan omtrent plaatsing. Bij plaatsing ontvangt de uitgever een digitaal bewijsnummer.  

Hoe kan ik een bericht laten opnemen in de agenda?

Als je als organisatie of kerk een activiteit organiseert, kun je een persbericht met daarin kort en bondig onderstaande gegevens naar ons kantoor sturen, via het contactformulier:

  • Datum en tijden
  • Plaats, eventueel locatie en adresgegevens
  • Thema/medewerkers/sprekers
  • Indien van toepassing: doelgroep
  • Praktische info (zoals is er kinderopvang, zelf lunch meenemen etc.
  • Kosten
  • Contactgegevens

Voor de goede orde wijzen we erop dat Opwekking Magazine altijd verschijnt in de derde week van de maand die voorafgaat aan de editie van de volgende maand (dus het oktobernummer verschijnt in de derde week van september). Je bericht dient in voornoemd geval vóór 1 september bij ons binnen te zijn. Verder is het al dan niet plaatsen van ingezonden agendapunten afhankelijk van beschikbare ruimte en aanbod en worden er geen mededelingen gedaan over plaatsing.