Skip to main content

Vriendschap is kostbaar

Opwekking staat voor Jezus volgen in de kracht van de Heilige Geest. Dit is ons verlangen: Nederland vol van Jezus! Daarom organiseren we de Pinksterconferentie waar meer dan 60.000 mensen samenkomen om Hem en elkaar te ontmoeten en vol van de Heilige Geest weer terug te keren naar hun plek in kerk en werk. Vanuit dezelfde passie maken we Opwekkings­muziek die in de hele breedte van de kerk wordt gezongen om God te aanbidden. We willen werken in ZIJN koninkrijk en dit land tot zegen zijn. Wil jij ons helpen? Door mee te bouwen deel je in onze missie. Zet ook jouw schouders onder dit werk en bouw mee! 

Er zijn twee mogelijkheden om Vriend van Opwekking te worden. Als je ons graag financieel wil ondersteunen – en dat hopen we natuurlijk van harte – kies je voor Vriend & donateur. Daarnaast is het mogelijk om vriend te worden zonder financiële bijdrage. Als jij je betrokken voelt bij Opwekking, meeleeft en meebidt, dan ben je net zo hartelijk welkom als vriend! Kies dan voor Vriend van Opwekking.

Voordelen voor jou als vriend

Omdat vriendschap wederzijds is, betrekken we jou graag bij onze activiteiten en ontwikkelingen! Zo krijg je:

  • Het laatste nieuws van onze events, producten en gebedspunten als eerste in jouw inbox
  • Gratis en maandelijks Opwekking Magazine (digitale versie)
  • Onbeperkt en 24/7 toegang tot Opwekking Media (ons mediaplatform vol inspiratie)

Verhalen

Opwekking begint met een aanraking van God. Ieder jaar ervaren mensen dat tijdens de Pinksterconferentie: indrukwekkende verhalen over God die levens verandert!