Vriendschap is kostbaar

Vriendschap is kostbaar. Vrienden leven met elkaar mee, geven om elkaar, en zijn betrokken bij elkaar. Als Opwekking zijn we op zoek naar zulke vrienden. We hebben een belangrijke missie, en zijn vol passie voor Gods koninkrijk.

Daar willen we je graag op allerlei manieren bij betrekken. Want wat is nu mooier om deel te zijn van hoe God aan het werk is? In unieke mensenlevens maar ook in het groot – in ons land! We hopen dat ook jij onze vriend wil zijn. Bid mee, zo leggen we samen een stevig fundament voor ons werk. Werk mee, door jouw hulp maak je o.a. de Pinksterconferentie mede mogelijk. En geef, want we hebben ook je financiële ondersteuning nodig!

Vriendschap is wederzijds

Natuurlijk houden wij je op de hoogte van wat er bij Opwekking gebeurt: onze activiteiten en uitgaven, gebedspunten, het laatste nieuws, en waar we verder vol van zijn en over nadenken. Dat vind je allemaal in Opwekking Magazine dat we je gratis toesturen en in onze speciale vriendenmailing die je regelmatig ontvangt. Ook krijg je als vriend toegang tot onze database met preken en seminars. Daarmee willen we jou ondersteunen in je wandel met Jezus en je geestelijke groei en ontwikkeling. En natuurlijk heten we je van harte welkom bij onze evenementen! Zo blijf je ook op geestelijk en inhoudelijk vlak betrokken bij Opwekking en waar we mee bezig zijn om de kerk in Nederland te dienen.

Verhalen

Opwekking begint met een aanraking van God. Ieder jaar ervaren mensen dat tijdens de Pinksterconferentie: indrukwekkende verhalen over God die levens verandert!

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media