Skip to main content

Steun ons

Periodiek geven met overeenkomst

Schenken door middel van een periodieke gift met overeenkomst is een voordelige manier om Opwekking te steunen. Deze gift is namelijk volledig belasting aftrekbaar: zonder drempel en zonder maximum, op voorwaarde dat je deze gift vastlegt voor 5 jaar (of langer). Zo ondersteun je Opwekking niet alleen, maar maak je ook goed gebruik van de mogelijkheden tot belastingteruggave!

Een periodieke gift regelen is eenvoudig: je hoeft alleen maar de onderstaande overeenkomsten in te vullen en die op te sturen naar info@opwekking.nl.

Automatische incasso (bij voorkeur):

Overeenkomst Periodieke gift in geld (belastingdienst.nl)

BetalingsvolmachtPeriodieke gift in geld (belastingdienst.nl)

Zelf overmaken:
Overeenkomst Periodieke gift in geld (belastingdienst.nl)

ANBI — Stichting Opwekking heeft het ANBI-keurmerk (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat giften aan Opwekking fiscaal aftrekbaar zijn. Fiscaal nummer/RSIN: 002851726. KvK inschrijfnummer: 41035253. Giften kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking.

Nalaten

Opwekking heeft in veel mensenlevens mogen zaaien: levens die voorgoed zijn veranderd! Wil je ook zaaien in onze bediening? Overweeg dan om ons op te nemen in je testament.