Skip to main content

Steun

Eenmalige gift

Geweldig dat je ons met een eenmalige gift wil ondersteunen. Met jouw gift stel je ons in staat om onze passie voor Gods koninkrijk en onze missie handen en voeten te geven door o.a. de Pinksterconferentie, de Opwekkingsliederen en Opwekking Magazine. Je kunt geven met de Givt-app of via Mollie (iDEAL, creditcard, SEPA-overboeking, SOFORT banking of Bancontact). Hartelijk dank voor je bijdrage!

Geven via Mollie

Geven met Givt-app

ANBI — Stichting Opwekking heeft het ANBI-keurmerk (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat giften aan Opwekking fiscaal aftrekbaar zijn. Fiscaal nummer/RSIN: 002851726. KvK inschrijfnummer: 41035253. Giften kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking.

Periodiek geven met overeenkomst

Overweeg om Opwekking voor langere tijd (minimaal 5 jaar) te ondersteunen. Schenken door middel van een periodieke gift met overeenkomst is een voordelige manier om dat te doen; deze gift is namelijk volledig belasting aftrekbaar.

Vriend en donateur

Deel jij onze visie om ons land te bereiken met het beste nieuws ooit? Word dan Vriend van Opwekking en help mee onze missie uit te voeren.