25 november 2021

Opwekking Magazine december op de mat

De decembereditie van Opwekking Magazine valt net voor het begin van de adventstijd op de mat. Een tijd van hoop en verwachting, en uitzien naar onze God die zijn beloften vervult. Het blad sluit daarbij aan met hoopgevende artikelen die richting geven en je uitdagen om te doen wat Jezus zou doen!

Horen of luisteren?

In het redactioneel staat Joyce de Jongh deze maand stil bij het verschil tussen horen en luisteren. En dat echoot ook door in dit magazine. Bijvoorbeeld in de vier adventsoverdenkingen die Ruben Flach en Henk Dik schreven. In zijn Bijbelstudie laat Kees Goedhart zien dat we niet alleen moeten luisteren, maar dat we ook moeten hóren wat er gezegd wordt. En wie is die God die ons oproept om naar Hem te luisteren? Stef Schagen werkt dat uit in zijn prachtige studie over Gods zelfopenbaring. Willem Ouweneel gaat in op de vraag of we eigenlijk wel moeten luisteren naar onze overheid. En in het openingsartikel gaat ook Henk Dik in op de actualiteit als hij schrijft over de voorpagina van zijn krant: is dat het nieuws wat we de wereld willen laten horen als christenen?

Laat je ook in deze adventstijd inspireren en uitdagen! Meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis – op de mat of in je inbox. Of lees alvast de vier adventsoverdenkingen van Ruben Flach en Henk Dik, of de verhalen van onze vrijwilligers:

Advent
Nationale vrijwilligersdag

Blijf op de hoogte

Bekijk de laatste artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media