Skip to main content
25 september 2021

Oktobernummer Opwekking Magazine in teken van beweging, bekering en bemoediging

De inhoud van deze oktober­editie werd voorbereid in de zomer, een tijd van rust. Toch zaten we niet stil, want tussen de vakanties door zijn de voorbereidingen voor de Pinksterconferentie al in volle gang. En dat geldt ook voor de Global Leadership Summit, die in november en januari in Nederlands plaatsvindt.

Bekering en verandering

Naast aandacht voor beide activiteiten vind je in deze editie van Opwekking Magazine een aantal krachtige artikelen die je opbouwen, aan het denken zetten en aansporen tot actie. Lees het verhaal van ex-satanist Rob Radosti, die een ontmoeting had met Jezus. Dat moment veranderde zijn leven voorgoed. Kees Goedhart en Joyce de Jongh schreven een indringend artikel over bekering: “Bekering is een combinatie van een innerlijke beslissing, en van daden die daaraan beantwoorden”. Verandering vanbinnen met een uitwerking naar buiten toe. En hoe ga je om met je eigen zwakheid en kwetsbaarheid? Hans Alblas reikt kostbare inzichten aan uit het leven van Paulus.

Inspiratie en stof tot nadenken

Aad Peters maakte met een team kunstenaars prachtige zandsculpturen die Bijbelverhalen tot leven wekken, te zien in de permanente expositie in Elburg. Laat je inspireren door het interview met deze creatieve een bevlogen christen. Verder: een artikel dat je aan het denken zet over het verschil tussen overtuigen en getuigen – in gesprek met ongelovigen willen we al snel geneigd overtuigen, maar als we de Heilige Geest de ruimte geven, wordt ons getuigenis veel krachtiger! En natuurlijk ontbreken ook de vaste rubrieken Uitgevogeld, Frisse Kijk, Persoonlijk en Bijbelstudie niet.

Laat je ook deze maand inspireren en bemoedigen! Meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis – op de mat of in je inbox. Of lees alvast het artikel van Rob Radosti, een satanist die een ontmoeting had met Jezus:

Rob Radosti