23 december 2021

Januarinummer Opwekking Magazine: Jezus alleen!

In het januarinummer van Opwekking Magazine januari worden de schijnwerpers op Jezus gericht. In deze dagen voor kerst mogen we in het bijzonder stilstaan bij het wonder van God die mens werd – Immanuel, God met ons! Laat je bemoedigen door het goede nieuws!

Blik op Jezus

Jezus is de vredevorst, schrijft Stef Schagen in zijn prachtige studie over het kerstevangelie. Ook in deze tijd van angst en onrust brengt Jezus hemelse vrede voor alle mensen. We blikken alvast vooruit naar de Pinksterconferentie met een artikel van Wilkin van de Kamp over de naam van Jezus – als de Heilige Geest ons in beweging zet, dan zit er kracht in Jezus’ naam. En die naam boven alle naam mogen we uitdragen in woord, daad en gebed. Wat het betekent om lichtdrager van Jezus te zijn, lees je in een indringend artikel van Marja Verschoor-Meijers.

Uitgelicht

Het laatste artikel hebben we uitgelicht, en kun je alvast lezen via onderstaande button. Het tweede artikel laat zien hoe lichtdragers in beweging komen en in de wereld actief zijn om het evangelie uit te dragen. Carina Bergman sprak met Bram van Grootheest, directeur van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland. Een hoopvol geluid want: “Het evangelie gaat steeds sneller de wereld over!”

Laat je ook deze maand inspireren en bemoedigen! Meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis – op de mat of in je inbox. Of lees alvast de uitgelichte artikelen van deze maand:

Lichtdragers totdat Hij terugkomt
Het evangelie gaat steeds sneller de wereld rond

Blijf op de hoogte

Bekijk de laatste artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media