25 oktober 2021

Geloof, God kennen en koninkrijksvisie in novembereditie Opwekking Magazine

Deze maand kun je in Opwekking Magazine inspiratie opdoen om te groeien in geloof, en je leven als christen in de praktijk handen en voeten te geven. Als bijlage bij dit novembernummer ontvang je de derde editie van ons leiderschapskatern Leading People. We wensen je veel leesplezier!

Geloofshelden

Geloof is een belangrijk en levensveranderend thema. We openen dit magazine daarom met twee artikelen over geloof. Kees Goedhart ontdekte steeds meer dat geloof zich moet richten op God zelf en niet op het resultaat. In ‘Ons geloof is te resultaatgericht’ reikt hij ons zijn waardevolle inzichten aan. En door geloof en liefde voor de bevolking trok Johan Smoorenburg 40 jaar geleden als zendeling naar Haïti – een verhaal van zegen en teleurstellingen. Twee enthousiaste christen-ondernemers lieten zich door corona niet uit het veld slaan, en sloegen moedig een nieuwe weg in; ook daar getuigen zij van Jezus!

Koninkrijksvisie

De emoties over allerlei onderwerpen lopen hoog op, ook onder christenen. Jan Pool roept gepassioneerd op om als kerk uitdrukking te geven aan de liefde van de Vader voor ieder mens. Ons nieuwe redactielid Stef Schagen schreef een indringende studie over het verlangen van Mozes om God, en zijn karakter te kennen, een aansporing voor ons om de blik omhoog te richten. Eind september overleed oud-Opwekkingsvoorzitter Jan van der Linden, een man met geloof en een krachtige koninkrijksvisie; we blikken terug op wie hij voor Opwekking was. En Joop Gankema schreef een boek over zijn leven met de grote Regisseur, een boeiend interview met een bevlogen man.

Laat je ook deze maand inspireren en bemoedigen! Meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis – op de mat of in je inbox. Of lees alvast het artikel van Joop Gankema naar aanleiding van zijn boek Mijn leven met de grote Regisseur:

Joop Gankema: God is de regisseur van mijn leven

Blijf op de hoogte

Bekijk de laatste artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media