Skip to main content
16 december 2022

Begin het jaar goed met januari-editie Opwekking Magazine

Dit januarinummer markeert weer het begin van een nieuw jaar. Met deze editie willen we je vanuit diverse invalshoeken bemoedigen en aansporen om vol vertrouwen op God het nieuwe jaar in te gaan.

We hebben deze maand een prachtige diverse mix van artikelen. Zo spoort Joyce de Jongh ons aan om vol verwachting uit te zien naar Jezus’ (weder)komst en deelt Stef Schagen met ons dat we ‘ons mogen vasthouden aan de broekspijpen van God’. Wilma Veen herinnert ons eraan dat er in de Bijbel 365 keer staat: ‘Wees niet bang’ – een reminder van God dat Hij precies weet wat we nodig hebben. En ze getuigt ervan hoe dat een concrete uitwerking in haar leven heeft.

Even kauwen…

Daarnaast is er ook onderwijs over onderwerpen waar je even op moet kauwen. Zo snijdt Evert Leeflang een lastige kwestie aan: hoe reageren we als God de ‘verkeerde’ mensen gaat zegenen? Van Bijbelleraar Derek Prince klinkt de dringende oproep om ons in te zetten voor wezen, weduwen, en verdrukten. En verder deelt Ron Edmondson tien tips om je kinderen op te voeden in het geloof – want dat gebeurt niet vanzelf, maar vraagt doelgerichte actie van jouw kant.

En natuurlijk ontbreken ook de rubriek Geloofsgetuigen – deze keer met Gladys Aylward, zendelinge in China – en de vaste maandelijkse columns niet. Laat je bemoedigen en aansporen!

Word vriend Lees artikelen