Vriend en donateur

We willen ons met hart en ziel inzetten voor opwekking in ons land en uitdelen van alles wat God ons heeft toevertrouwd. Bij die prachtige uitdaging betrekken we graag ook anderen! Ben jij gegrepen door onze passie en visie? En wil je ons helpen die te realiseren? Word dan Vriend van Opwekking en draag mee. Zo kunnen we samen meewerken aan geestelijke vernieuwing in Nederland!

Er zijn twee mogelijkheden om Vriend van Opwekking te worden. Als je ons graag financieel wil ondersteunen – en dat hopen we natuurlijk van harte – kies je voor Vriend & donateur. Daarnaast is het mogelijk om vriend te worden zonder financiële bijdrage. Als jij je betrokken voelt bij Opwekking, meeleeft en meebidt, dan ben je net zo hartelijk welkom als vriend! Kies dan voor Vriend van Opwekking. Als vriend ontvang je gratis Opwekking Magazine, ons maand­blad waarmee we je inspireren en tools aanreiken om te groeien in je relatie met God. En waarin we je op de hoogte houden van onze activiteiten, uitgaven en wat ons beweegt.

Periodiek geven met overeenkomst

Overweeg om Opwekking voor langere tijd (minimaal 5 jaar) te ondersteunen. Schenken door middel van een periodieke gift met overeenkomst is een voordelige manier om dat te doen; deze gift is namelijk volledig belasting aftrekbaar.

Het begint met een aanraking

Ieder jaar ervaren mensen een aanraking van God tijdens de Pinksterconferentie: indrukwekkende verhalen over God die levens verandert!

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media