24 juli 2020

“Ik voelde iets verschuiven in mijn rug. Sindsdien heb ik geen pijn meer!”

Ik las jullie oproep en wil graag mijn getuigenis delen. Drie jaar geleden was ik er niet bij op de conferentie, de eerste keer na 15 jaar. Het hele weekend hebben we gevolgd via de livestream. Voor de gene­zings­­dienst zijn we overgeschakeld op tv. Er waren mooie getui­genissen en ik zei tegen mijn man: “Volgend jaar gaan we weer en dan laat ik bidden voor mijn rug.”

Jarenlang pijn in de rug

Ik had al heel wat jaren last van mijn rug. Na een dag werken was ik moe van de pijn, ik kon niet ver meer lopen, en na een weekend met de kleinkinderen was ik op. Ook mijn huishouden was lastig om te doen. Toen bedacht ik me: waarom volgend jaar? Ik kan er ook nu voor bidden! Terwijl ik dit deed in stilte – mijn man wist van niks – voelde ik iets verschuiven in mijn rug. Sindsdien heb ik geen pijn meer in mijn rug!!!

Genieten van de kleinkinderen

Ik kan nu volop genieten van onze kleinkinderen, ze oppakken om te knuffelen, wandelen enz. Alleen als ik teveel doe dan is het een gevoelige plek maar ik geloof dat God mij dan vertelt niet over mijn grenzen heen te gaan. Wat hebben we een machtige God! Bedankt voor de conferentie en veel sterkte en wijsheid toegewenst met jullie bediening!

Annet van Stel

Deel je verhaal

Jouw verhaal

Heb jij een bijzondere aanraking van God meegemaakt, bijvoorbeeld tijdens de Pinksterconferentie? We horen het graag!

Blijf op de hoogte

Bekijk de laatste artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media