Skip to main content
8 oktober 2020

“God is door­gedrongen tot in mijn hart. En eigenlijk is dat maar een start.”

Ik ben vaker op de liveversie van Opwekking geweest. Soms een dag, maar ook wel een heel weekend kamperen. Ik kijk er elk jaar naar uit en ook mijn kinderen willen altijd mee.  Maar dit jaar was het ‘mijn’ opwekking! Elke dienst die ik keek, elk seminar, het was alsof God rechtstreeks tot mij sprak. Door de nummers of de spreker. Zelfs door de film van zaterdagavond. Die raakte mij zo diep, zo diep in mijn ziel. Een echte aanraking van God.

Aanraking van God

Hij raakte mij aan op de plek waar het mij het meest pijn doet, mijn zelfbeeld. Een vooral negatief zelfbeeld. Ik schrijf wekelijks een blog. Ik kan hele mooie woorden schrijven en spreken. Maar het is een schild. En dat is wat God zei: “Diep vanbinnen geloof je er niet in. Het zit in je hoofd maar niet in je hart.” En dat is veranderd door dit weekend. God is doorgedrongen tot in mijn hart. En eigenlijk is dat maar een start. Want ik geloof dat dit mijn wereld na dit weekend op zijn kop gaat zetten. En waar ik dat voorheen eng vond, kijk ik er nu naar uit. Nee, verlang ik ernaar. Ik wil het leven leven dat God mij wijst.

Blij met digitale Pinksterconferentie

En daarom ben ik zo blij met deze digitale versie van Opwekking. Waar ik op de liveversie wel eens een seminar of optreden oversla vanwege de drukte in de tent, kon ik nu alles volgen wat ik graag wilde. Dus ik ben jullie en iedereen die hieraan meegewerkt heeft ontzettend dankbaar.

Bianca Colijn

Deel je verhaal

Jouw verhaal

Heb jij een bijzondere aanraking van God meegemaakt, bijvoorbeeld tijdens de Pinksterconferentie? We horen het graag!