25 januari 2022

Opwekking Magazine februari in teken van Maand van de Bijbel

Van 22 januari tot en met 22 februari wordt voor de derde keer de Maand van de Bijbel georganiseerd. Meer dan twintig organisaties werken samen om de Bijbel in de schijnwerpers te zetten en Bijbellezen te stimuleren. In deze editie van Opwekking Magazine haken we daar qua onderwerpen op aan.

Maand van de Bijbel

Zo gaat Piet van Midden, schrijver, predikant en docent Hebreeuws, in op de Hebreeuwse bronteksten en de context van de verhalen in de Bijbel, en reikt Stef Schagen inzichten aan hoe je Gods Woord kunt lezen en interpreteren. Verder krijg je tips om creatief de Bijbel te lezen zodat Bijbellezen een goede (en aansprekende!) gewoonte wordt en komt Pieter de Boer, werkzaam bij Royal Jongbloed en een van de initiatiefnemers van de Maand van de Bijbel aan het woord. En om je te bemoedigen starten we een nieuwe serie van moderne, Bijbelgetrouwe geloofsgetuigen – te beginnen met Billy Graham.

Opwekkingsnieuws

Natuurlijk besteden we in deze editie ook uitgebreid aandacht aan de Pinksterconferentie, want de registratie voor de conferentie gaat open op 1 februari. We delen het derde van vier beelden van de conferentieposter, en Ruben Flach doet een hartstochtelijke oproep om je gaven niet als cadeautje op de kast te laten glimmen, maar om ze uit te pakken. Want alleen als je ze gebruikt, komen ze tot hun doel! En verder maak je kennis met het werk van bevlogen en hardwerkende vrijwilligers achter de schermen in de grote hal van Opwekking.

Laat je ook deze maand inspireren en bemoedigen! Meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis – op de mat of in je inbox. Of lees alvast het uitgelichte artikel van deze maand:

Bijbel in de schijnwerpers

Blijf op de hoogte

Bekijk de laatste artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media