25 februari 2022

Maarteditie Opwekking Magazine vandaag op de mat

In het maartnummer van Opwekking Magazine kijken we alvast vooruit naar Pasen. Het aftellen naar Pasen begint bijna – voor joden een tijd van opruiming en bewustwording, en voor steeds meer christenen is de veertigdagentijd een periode van bezinning en toeleven naar Pasen. Veel inspiratie en leesplezier gewenst!

Toeleven naar Pasen

Over de achtergronden van de veertigdagentijd en tips hoe je die kunt invullen schrijft Steve van Deventer een boeiende studie. Een bijzondere manier van naar Pasen toeleven is het Paasevent in de binnenstad van Harderwijk; belevingstheater onderweg naar Pasen. Een prachtige kans om geraakt te worden door Gods overvloedige liefde voor jou! Over die liefde en goedheid schrijft Stef Schagen een ontroerende studie. Een van de mensen die geraakt en veranderd werden door Gods liefde, is George Verwer, oprichter van OM en een van de hedendaagse geloofsgetuigen.

Diep geraakt

Ook onze oprichter en oud-directeur Peter Vlug werd diep aangeraakt door Jezus: het veranderde zijn leven voorgoed. In het in memoriam lees je over hoe hij tot op hoge leeftijd vrucht heeft gedragen. Laat ook jouw hart raken door God en deel uit aan anderen van wat jijzelf hebt ontvangen. Bijvoorbeeld met een complimentje, zoals Henk Dik betuigt in aanloop naar de Nationale Complimentendag op 1 maart. Ook Annasjouk Nijhof reikt je praktische inspiratie aan in haar artikel over het thema van de Pinksterconferentie, Diep geraakt.

Laat je ook in deze veertigdagentijd inspireren en uitdagen! Meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis – op de mat of in je inbox. Of lees alvast de twee uitgelichte artikelen:

Laat elkaar je waardering blijken
Ode aan de sterke vrouw

Blijf op de hoogte

Bekijk de laatste artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media