25 februari 2021

Maarteditie Opwekking Magazine: hoop in tijden van lockdown

In de maarteditie van Opwekking Magazine wordt uitgebreid stilgestaan bij wat het leven in lockdown voor effect op ons heeft. De grote vraag in deze tijd: blijf je focussen op wat niet kan, zit je je tijd wel uit tot het voorbij is, of richt je je blik op wat wél kan? Een hoopvol magazine!

Nieuwe kansen en mogelijkheden

Henk Dik schreef twee artikelen waarin aanbidding en liederen tot Gods eer centraal staan: “Vele prachtige psalmen, liederen en gezangen zijn niet gecomponeerd op een zonnige zomermiddag in een luie stoel, maar werden in de verdrukking geboren.” En Jan Pieter Mostert van stichting Gave: “Als Paulus niet was opgesloten, had hij misschien helemaal geen tijd gehad om brieven te schrijven. God gebruikte zijn ‘lockdown’.” Ook Ruben Flach ziet in zijn Persoonlijk kansen: “Ik geloof dat we juist nu meerwaarde kunnen hebben in deze wereld, door te leven vanuit hoop.”

Laat je ook deze maand inspireren en bemoedigen! Meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis – op de mat of in je inbox. Of lees alvast de eerste twee uitgelichte artikelen van Henk Dik:

Aanbidding met koffie
Lockdownliederen

Blijf op de hoogte

Bekijk de laatste artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media