Magazine

Juli-augustus 2022

Natuurlijk vind je in het juli-/augustusnummer van Opwekking Magazine een terugblik op de Pinkster­conferentie. Heerlijk om nog even na te genieten met foto’s en verhalen. Geniet van de zomerperiode, en laat je inspireren door de boeiende artikelen uit deze editie van Opwekking Magazine:

  • ‘Afwachten of verwachten?’ – Zijn wij net zo vol verwachting en verlangen naar de wederkomst van Jezus als de gelovigen van het eerste uur?
  • ‘Elk lied heeft een persoonlijke lading voor onze luisteraars’ – Zingend de zomer door met de Opwekking Magazine playlist uit de Opwekking Top 100 van Groot Nieuws Radio.
  • Mijn huwelijk is aan vakantie toe – De vakantie kan een moment zijn dat je eindelijk tijd hebt voor elkaar. Maar het kan ook stevig knallen. Is jouw huwelijk toe aan vakantie?
  • Terugblik Pinksterconferentie 2022 – Wat was het geweldig om weer samen het pinksterfeest te kunnen vieren! Geniet nog even na door deze terugblik in woord en beeld.
  • ‘Opwekking begint met bidden, betrokken zijn en getuigen’ – Interview met evangelist J.John die sprak tijdens de Pinksterconferentie.
  • De vijf talen van het geloof – Het geloof van onze kinderen is uniek, net als zijzelf zijn. Ontdek de verschillende geloofstalen waardoor God tot het hart van je kind spreekt.
  • … en natuurlijk de vaste maandelijkse columns.

Deel jij onze passie en wil jij betrokken zijn bij Opwekking? Word dan vriend en je ontvangt elf keer per jaar het magazine in de brievenbus en/of digitaal. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren en verzenden van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen. 

Ik word vriend

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media