27 mei 2022

Juninummer Opwekking Magazine in teken van Pinkster­conferentie

Het juninummer van Opwekking Magazine staat helemaal in het teken van de Pinkster­conferentie. Daarom vind je in het midden van het blad een katern met uitgebreide praktische en programma-informatie. En in de artikelen krijg je alvast een voorproefje van wat je tijdens de conferentie kunt verwachten!

Uitgelichte sprekers

In deze editie maken we alvast kennis met twee sprekers die tijdens de Pinkster­conferentie het thema ‘Diep geraakt’ uitdiepen. De Britse evangelist J.John ‘De Britse evangelist J.John’ spreekt in de zaterdagochtend­dienst over ‘The great invitation’, en zaterdagavond is het de beurt aan Jannica van Barneveld. Haar thema is ‘Waar ben je?’ Jan Pool verzorgt op zaterdagmiddag een seminar over ‘Diep geraakt door de Heilige Geest’, en in het magazine licht hij daarover alvast een tipje van de sluier op. Verder is er een boeiend artikel van Willem Glashouwer over Pinksteren voor Israël en voor ons.

…en verder

Verder vind je in deze editie een prachtig getuigenis van redactielid Stef Schagen. Als 17-jarige had hij een ontmoeting met de Heilige Geest, en die ervaring veranderde zijn leven voorgoed. Jef De Vriese reikt ons in zijn artikel ‘Wees niet bezorgd’ Bijbelse wijsheid, nuchterheid en praktische tips aan; op zaterdagavond kun je zijn seminar volgen. En last but not least: het complete programma en alle informatie over de Pinksterconferentie!

Laat je ook deze maand weer inspireren en uitdagen.

Word vriend Lees artikelen

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media