Skip to main content
1 juli 2022

Zomereditie Opwekking Magazine blikt terug op Pinkster­conferentie

Natuurlijk vind je in het juli-/augustusnummer van Opwekking Magazine een terugblik op de Pinksterconferentie. Heerlijk om nog even na te genieten met de fotoreportage en verhalen. Geniet van de zomerperiode, en laat je inspireren door de boeiende artikelen uit deze editie van Opwekking Magazine!

Terugkijken…

Naast de fotoreportage en de verhalen over de conferentie blikken we ook terug op de boodschap van J.John, een van de sprekers. We spraken met hem over zijn grote passie: het evangelie delen met anderen. En over de vraag: wat is er nodig voor een nieuwe opwekking in Nederland? Tijdens het pinksterweekend presenteerde Groot Nieuws Radio de Opwekking Top 100 – mooi om te lezen wat de Opwekkingsliederen voor mensen betekenen. En: zing de zomer door met de speciale Opwekking Magazine playlist, samengesteld uit de Top 100.

… en vooruitblikken!

Nog even en dan breekt de vakantie aan. Dat kan een moment zijn dat je eindelijk echt tijd hebt voor elkaar, als echtpaar. Maar het kan ook het moment zijn dat het stevig knalt. Is jouw huwelijk toe aan vakantie? Jeroen Dorstijn schreef een open en praktisch artikel. Verder stelt Wim Grandia ons een indringende vraag: zijn wij net zo vol verwachting en verlangen naar de wederkomt van Jezus als de gelovigen van het eerste uur? Of is er bij ons meer sprake van een afwachtende houding? Lees ook het informatieve artikel van Willemijn de Weerd over de vijf talen van het geloof. Het geloof van onze kinderen is uniek, net als zijzelf zijn. Ontdek de verschillende geloofstalen waardoor God tot jouw hart en tot het hart van je kind spreekt.

Kortom: voldoende inspiratie en stof tot nadenken. Een mooie zomer gewenst!

Word vriend Lees artikelen