Skip to main content
24 februari 2023

Opwekking Magazine maart: activiteiten en wijze lessen

Het bruist dit voorjaar van de activiteiten bij Opwekking! In deze maarteditie van Opwekking Magazine besteden we uitgebreid aandacht aan o.a. de Pinksterconferentie, de GLS, het Opwekking Worship Weekend, en de internationale conferentie Empowered21 waar we als Opwekking ook bij betrokken zijn.

Natuurlijk ontbreken ook onze vaste columns niet in dit nummer. Zo gaat Marja Verschoor-Meijers in op wat het betekent als Jezus je aanraakt, houdt Kees Goedhart een interessante studie over de functie van links en rechts, en denk Henk Stoorvogel terug aan de lastige maar levensveranderende lessen die hij leerde van een opmerkelijke leider: zijn voormalige werkgever type ruwe bolster, blanke pit.

Wijsheid, aanbidding en dankbaarheid

Daarnaast zijn er ook deze maand weer inspirerende artikelen die je aan het denken zetten. Zo duikt Maartje Dekens in Spreuken en reikt ze kostbare waarheden aan over wijsheid en dwaasheid – door wie laat jij je leven bepalen? In de reeks artikelen over het thema van de Pinksterconferentie staat deze keer aanbidding centraal. Want een leven van aanbidding en overgave maakt dat wij Hem gaan kennen zoals Hij is, en dat we kunnen dienen in een wereld die Jezus nodig heeft. Daarnaast een verdiepend artikel over de woestijn als leerschool voor een dankbaar leven.

En natuurlijk ontbreken ook de vaste rubrieken geloofsgetuigen – deze keer over zingend getuigen – en geloofsopvoeding niet. Kortom: weer veel stof tot nadenken en navolgen in dit maartnummer!

Word vriend Lees artikelen