Skip to main content
30 september 2022

Oktobereditie Opwekking Magazine op de mat

De herfst barst in alle hevigheid los: heerlijk om dan lekker lang in het nieuwe Opwekking Magazine te grasduinen en opgebouwd te worden. En tegelijk op de hoogte te blijven van het laatste Opwekkingnieuws. Wat kun je deze maand zoal verwachten?

Gods Geest aan het werk

Stef Schagen deelt een boodschap vol hoop over een God die relaties herstelt, zowel in ons persoonlijk leven als in de gemeente, gebaseerd op Efeze 2. Het Leger des Heils vierde onlangs haar 135-jarig bestaan; een mooie aanleiding voor een interview met commandant en geestelijk leider Hannelise Tvedt die binnenkort afscheid neemt. Ook blikken we nog even terug op het thema van de Pinksterconferentie: Metta Wierenga gaat in op de vraag wat ‘diep geraakt zijn’ tot gevolg heeft.

Geloof in actie

Hoe doe je dat, geloven met je kinderen in deze tijd? We spraken met Hilde Sneep en Annasjouk Nijhof van Xpeditie 3.6.0. Dat geloven ook actie en goede keuzes van ons vraagt, komt uitgebreid aan de orde in het inspirerende artikel Ruben Flach – mèt vier uitdagende stappen. In de serie ‘Geloofsgetuigen’ staat deze keer de schijnwerper op Karel van Oordt, oprichter van Christenen voor Israël. We namen afscheid van onze collega Jan Veldhuizen, de ontwerper van het kruis op het hoofdterrein van de Pinksterconferentie. In het in memoriam lees je meer over zijn dienstbare leven. Verder het laatste nieuws over de ontwikkelingen in de Opwekkingband, en natuurlijk de vaste maandelijkse columns.

Veel leesplezier!

Word vriend Lees artikelen