Skip to main content
27 oktober 2023

Novembereditie Opwekking Magazine: Jezus ís het goede nieuws

In de novembereditie van Opwekking Magazine maken we het thema van de Pinksterconferentie 2024 bekend. We kijken inmiddels al weer uit naar de komende conferentie, die voor Ruben Flach de laatste als directeur van Opwekking is. Hij komt dan ook aan het woord om meer te vertellen over de route naar deze beslissing. Een verhaal over gehoorzaamheid en luisteren naar de stem van de Heilige Geest.

November vol actie

Als we kijken naar de agenda van de maand november komen we in de week van 5-11 november de Week van Gebed tegen, daarin staan dit jaar de onbereikte volken centraal. Bid ook mee dat mensen die Jezus nog niet kennen Hem persoonlijk zullen ontmoeten.
Op 11 november is de Youth.Opwekking jeugdleidersdag. Mark Stoorvogel vertelt over de honger naar Jezus en echtheid hij ziet bij de jongere generatie. En op 22 november gaan we weer naar de stembus voor verkiezingen van de Tweede Kamer. Oud-Kamerlid Gert-Jan Segers geeft adviezen hoe je je stem van dit jaar kunt bepalen.

Geloof en werk

Deze maand organiseren we ook weer de Global Leadership Summit. In het kader daarvan vertelt Vincent Bons, ondernemer en leider, over de manier waarop hij geloof en werk combineert. God staat aan het hoofd van zijn bedrijf, dat is de visie waaruit hij werkt. Een krachtig en inspirerend verhaal.

En natuurlijk ontbreken ook de vaste maandelijkse columns niet. We wensen je een mooie herfst.

Word vriend Lees artikelen