Skip to main content
10 juli 2023

Nagenieten van de Pinkster­conferentie in zomereditie Opwekking Magazine

In deze zomereditie mag een uitgebreide terugblik op de Pinkster­conferentie natuurlijk niet ontbreken. Geweldig om vier dagen lang met elkaar te beleven wat het betekent dat wij Jezus zien, en Hij ons! Het conferentiethema wordt in dit magazine verder uitgediept met o.a. een artikel van Evert Leeflang, en ook vind je een boeiend verslag van het seminar over pionier zijn in jouw eigen wijk.

Nagenieten

Jan Pool bijt het spits af in dit magazine met een inspirerend artikel over intimiteit met God, gebaseerd op zijn seminar van zaterdagavond. Het is misschien wel de belangrijkste keus die je als christen kunt maken: bewust tijd apart zetten voor God. Evert Leeflang houdt ons in zijn artikel een spiegel voor: lijk jij steeds meer op Jezus of gaat Jezus steeds meer op jou lijken? Het eerste is de bedoeling, het tweede al snel het geval. En Martin Brand en Evert-Jan Ouweneel, werkzaam voor het Leger des Heils, vertellen enthousiast en uitnodigend over hun ervaringen als pionier in de wijk. Een verhaal dat oproept tot navolging… En natuurlijk een uitgebreide fotoreportage van de Pinksterconferentie.

En verder…

De realiteit van demonische gebondenheid en Jezus’ overwinning; deel twee van een artikelenreeks waarin Ruben Flach ingaat op de realiteit van de onzichtbare wereld en de invloed daarvan op ons dagelijkse leven. Op een vakantiepark in Hoek van Holland vind je De Zeehaven, een laagdrempelige locatie voor recreatiepastoraat. We spraken met coördinator Clazina de Bruyn. In de rubriek ‘Geloofsgetuigen’ deze keer het verhaal van Gerrit en Leni Flach (de ouders van Ruben Flach), pioniers in Brazilië. En in ‘ChristenDOM?’ lees je hoe jongeren het christelijk geloof verdedigen via online video’s.

Daarnaast ontbreken natuurlijk ook de vaste columns niet. We wensen je veel inspiratie en leesplezier met deze zomereditie!

Word vriend Lees artikelen