Skip to main content
28 oktober 2022

Eerste liefde en passie voor Jezus centraal in november­editie Opwekking Magazine

In deze novembereditie van Opwekking Magazine staat liefde voor Jezus centraal, die de een drijft tot het schrijven van liederen, in een ander een passie voor eenheid uitwerkt, en weer een ander in vuur en vlam zet om zijn vervolgde broers en zussen te bemoedigen.

Zo gaat Henk Dik in op de vraag op hoe je je eerste liefde kunt kwijtraken èn weer kunt terugkrijgen, en houdt Wilkin van de Kamp een gepassioneerd pleidooi voor eenheid, want die overtuigt de wereld van Gods liefde. In de serie Geloofsgetuigen deze keer een hedendaagse geloofsheld: Anne van der Bijl, oprichter van Open Doors. Gedreven door Gods liefde was voor ‘Gods smokkelaar’ geen berg te hoog om zijn vervolgde geloofsgenoten te bemoedigen, o.a. door het smokkelen van bijbels. En YfC-medewerkster Marieke Klaasse geeft inzichten en tips hoe je het hart van je tienerzoon of -dochter kunt bereiken en een goede verbinding met hen houdt.

Liefde voor muziek

Marcel Zimmer was maar liefst 36 jaar betrokken bij Opwekking als muzikant en zanger. Tijdens de Pinksterconferentie namen hij en Lydia afscheid van Opwekking – een mooi moment voor een afscheidsinterview met Carina Bergman. En meer muzieknieuws: op 24 september vond de eerste Opwekking in Concert plaats. Het was een avond vol aanbidding onder leiding van de Opwekkingband, met bekende en nieuwe Opwekkingsliederen, en een zaal vol enthousiaste zangers! De foto-impressie laat je nog even nagenieten.

Laat je ook deze maand weer inspireren!

Word vriend Lees artikelen