25 maart 2022

Aprileditie Opwekking Magazine vandaag op de mat

Boven het redactioneel van deze editie staan de uitnodigende woorden ‘Aan tafel!’ Samen aan tafel en genieten van een maaltijd en elkaars gezelschap is een Bijbels gegeven, zo licht Steve van Deventer in zijn openingsartikel toe. Want een maaltijd kan door Gods aanwezigheid veranderen in een ‘Tafel van de Heer’.

Schouder aan schouder

Samen schouder aan schouder aan tafel is na twee jaar corona een belevenis op zich. In de herberg van Oasis Trails langs de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella zitten reizigers uit de hele wereld samen aan tafel. Gerrit Jan en Annemieke Bouwman leiden deze herberg en delen het evangelie met zoekenden. En met elkaar spreken over wie God is en vieren dat Hij goed is, kunnen we dit jaar ook weer doen tijdens de Pinksterconferentie. Wat zien we daarnaar uit! In dit nummer lees je er volop over.

En verder…

Natuurlijk staat ook Pasen in de schijnwerpers. Zo vertelt Carin van Essen hoe God haar uitnodigde zich te verdiepen in de Bijbelse feesten en die te vieren. Verder kun je een boeiend artikel lezen over het bijzondere leven van zendelinge en geloofsgetuige Moesje Alt en besluiten we onze serie over literaire stijlen in de Bijbel met verhandelingen zoals we die in de Nieuwtestamentische brieven tegenkomen. Tot slot schrijft Stef Schagen in zijn reeks over Mozes over Gods bewogenheid met mensen.

Laat je ook deze maand weer inspireren en uitdagen! Meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis – op de mat of in je inbox. Of lees alvast de twee uitgelichte artikelen:

Moesje Alt
Samen Pasen vieren

Blijf op de hoogte

Bekijk de laatste artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media