Skip to main content
26 januari 2023

Aandacht voor Wereld­lepradag en Maand van de Bijbel in Opwekking Magazine

In het februarinummer van Opwekking Magazine besteden we o.a. uitgebreid aandacht aan Wereldlepradag en aan de Maand van de Bijbel. Laat je ook deze maand weer inspireren door interviews, getuigenissen, (Bijbel)studies en de maandelijkse vaste rubrieken.

Met een interview met Henno Couprie van Leprazending, een getuigenis en een Bijbelstudie staan we stil bij Wereldlepradag op 29 januari. In het kader van de Maand van de Bijbel geeft Anne-Mareike Schol-Wetter tips over welke Bijbelvertaling voor welke doelgroep geschikt is, en buigt Stef Schagen zich over de vraag of de Bijbel betrouwbaar is en waarom je zo’n oud boek eigenlijk zou lezen. Verder waarschuwt Craig Groeschel ons voor een gevaarlijk gebed, laat Henk Stoorvogel in Zien wordt zijn zijn licht schijnen over het conferentiethema, en is er een bemoedigend artikel voor ouders van kinderen die niet meer in God geloven.

Leading People

Om je te inspireren bij je leiderschap vind je bij deze editie ook weer een katern Leading People. Kees Goedhart en Joyce de Jongh schreven een Bijbelstudie over de kenmerken van een goede leider, inclusief voorbeelden van Bijbelse leiders en gouden tips om je als leider te ontwikkelen. Kerkplanter Carey Nieuwhof werpt op basis van de lessen die we de afgelopen jaren hebben geleerd een blik vooruit naar de kerk van 2033 en GLS-spreker Vanessa Van Edwards reikt je tools aan om effectiever leiding te geven door diepere verbinding.

En natuurlijk ontbreken ook de rubriek Geloofsgetuigen – deze keer met Menno Simons, grondlegger van de doopsgezinde kerk – en de vaste maandelijkse columns niet. Veel leesplezier!

Word vriend Lees artikelen