Skip to main content

Magazine

Oktober 2023

In dit nummer vind je een artikel over demonie en gebondenheid, geschreven door Wilkin van de Kamp, over geestelijke strijd, de ontmaskering van de leugen en een waarheidsconfrontatie. Ook vind je een artikel van Stef Schagen over zegenen. Want, we zeggen het zo vaak zo gemakkelijk: ‘Zegen!’, maar wat zeggen we dan eigenlijk?! Stef legt uit wat de Bijbelse betekenis van zegenen is.

Ondernemer Kees Ritmeester vertelt hoe hij zijn werk als makelaar vormgeeft samen met God. Zijn gebed is elke ochtend: ‘Heer dit staat in mijn agenda vandaag. Wilt U erin werken?’ Een prachtig en inspirerend verhaal.

En Wilfred Fijnvandraat van Stichting Geloofsgesprekken en directeur van Agapè vertelt hoe je een gesprek over God op gang brengt én op gang houdt.

En zoals elke maand de vaste colums door onder andere Kees Goedhart en Henk Stoorvogel. En natuurlijk het laatste nieuws van Opwekking.

Deel jij onze passie en wil jij betrokken zijn bij Opwekking? Word dan vriend en je ontvangt elf keer per jaar het magazine in de brievenbus en/of digitaal. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren en verzenden van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen. 

Ik word vriend