Skip to main content

Magazine

Mei 2023

In deze mei-editie van Opwekking Magazine besteden we aandacht aan de 75-jarige verjaardag van Israël. Natuurlijk is het volk Israël al zo oud als Abraham, maar het moderne Israël staat weer op de kaart sinds 1948. We besteden er aandacht aan in het magazine. Ook lees je een bijzonder artikel over de profetische stem die de kerk heeft in het aankaarten en bespreekbaar maken van racisme of onderdrukking. We moeten opstaan voor recht. Een artikel naar aanleiding van een seminar tijdens aankomende Pinksterconferentie.

  • De realiteit van de occulte wereld en onze overwinning door Jezus. – Als kinderen van God is het belangrijk dat we ons bewust zijn van de onzichtbare wereld achter onze dagelijkse realiteit. Alleen dan kunnen we overwinnen in Jezus’ naam.
  • Israel is jarig en wordt 75 jaar!
  • Cultuur van discipelschap – De opdracht van Jezus was: ‘Maak alle volken tot mijn leerlingen’, mag zichtbaar worden in elk aspect van kerk-zijn vindt Arnoud Drop, directeur van Alpha Nederland.
    Seminar over racisme en diversiteit
  • Discipelen met een voetbal – Een balletje trappen op een trapveldje in Groningen en de kinderen vertellen over Jezus.
  • De leiderstent: nieuw op de Pinksterconferentie
  • Een gebedsbeweging: Uw koninkrijk kome – bid voor vijf mensen in je omgeving tussen Hemelvaart en Pinksteren
  • En natuurlijk alle vaste maandelijkse rubrieken

Deel jij onze passie en wil jij betrokken zijn bij Opwekking? Word dan vriend en je ontvangt elf keer per jaar het magazine in de brievenbus en/of digitaal. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren en verzenden van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen. 

Ik word vriend