Skip to main content

Magazine

Juni 2023

In deze conferentie-editie van Opwekking Magazine staat natuurlijk de Pinksterconferentie centraal. De conferentie die we als Opwekking voor de 53ste keer mogen organiseren. En zoals directeur Ruben Flach het ook zegt in zijn persoonlijk stukje van deze maand: ‘De conferentie is door de jaren uitgegroeid tot een bijeenkomst van duizenden christenen van allerlei achtergronden en kerken. En misschien wel de grootste uiting van eenheid van het lichaam van Christus in ons land’.

Maar wij zien Jezus
Het thema van de Pinksterconferentie wordt op verschillende manieren zichtbaar. Zo schrijft Jeroen Dorstijn, spreker van de vrijdagavond in het volwassenprogramma, over het zien van Jezus, dwars door je omstandigheden heen. Ook andere sprekers lichten een tipje van de sluier op, van waar ze over gaan spreken.

Conferentiebijlage
In het hart van het magazine vind je de conferentiebijlage met meer informatie over de programma’s, de financiële onderbouwing onder de Pinksterconferentie en praktische informatie. Ook vind je in het midden van het magazine een totaaloverzicht van alle programma’s. Perfect om thuis of op de camping open op tafel te leggen.

En verder…
Ook deze maand weer alle vaste rubrieken en columns. We wensen je veel inspiratie en leesplezier en graag tot ziens tijdens de Pinksterconferentie! Live in Biddinghuizen of digitaal via www.digitalepinksterconferentie.nl.